DUYURULAR : BLOG İNSAN KAYNAKLARI HABERLER
Müşteri Hizmetleri 0 (232) 251 7 251
  • Mantolama Nedir?
Mantolama Nedir? Mantolama, ev, apartman ve iş merkezi gibi binaların ısı yalıtımını sağlamak amacıyla yapılmakta olan bir uygulamadır. Mantolama içten, dıştan ve sandviç panel olmak üzere üç farklı yöntem ile uygulanmaktadır. Mantolama uygulamasının amacı dışarıda ki ısının içeri girmemesi ve içeride ki ısının dışarı çıkmamasını sağlayarak ortam ısı değerlerinin korunmasını sağlamaktır.

Değişen mevsimlere göre ısınmak yada serinlemek için kullanmış olduğumuz klima, kombi, soba ve kalorifer gibi cihazların sarfiyatları doğru uygulanan mantolama sistemi ile %50 oranın da düşüş göstermektedir. Binanın temelinde ve çatısına da ısı yalıtımı uygulanmış ise bu oran %60'lara kadar çıkmaktadır. Aile bütçemiz ciddi oranlarda tasarruf ederken bu oranlar ülke ekonomisine de katkı sağlamaktadır.

Binanıza mantolama uygulaması yaptırırken işinde profesyonel bir firma ile çalışmanız doğru sonuçlar almanızı sağlar. Ancak bilinçsiz firmalar tarafından yapılacak olan uygulamalar başarısız sonuçlar verecek olurken sizleri de maddi zarara uğratacaktır. İşinde uzman ekibimiz ile sizlere profesyonel hizmet aktaran firmamız günümüze dek bir çok binanın mantolama uygulamasını başarıyla gerçekleştirmiştir.
Mantolama Nedir? Mantolama Nedir? Mantolama Nedir?
keÅŸif